WarezTurkey » Program indir » Microsoft Toolkit v2.5 BETA 4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Microsoft Toolkit v2.5 BETA 4

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 11-12-2013, 21:15

0
Microsoft Toolkit v2.5 BETA 4

Microsoft Toolkit v2.5 BETA 4 | 36.61 Mb


Office 2010, 2013 sürümlerinin yanı sıra Windows vista, windows server 2008, windors server 2012 r2, windows 7, windows 8 ve windows 8.1 sürümlerini aktive etmenize olanak sağlayan programdır. Programı ilk çalıştırdığınız zaman sizi karşılıyacak ekran üst kısımda yer almaktadır. Sağ alt kısımdan office veya windows simgesine tıklayarak aktivasyon işlemlerini yapabileceğiniz sekmeye geçebilirsiniz.

Öncelik olarak bu tip uygulamarı çalıştırmadan önce antivirüs programınız kapalı olmalı ve dosyayı yönetici olarak çalıştırmanız gerekir;
https://www.warezturkey.me/sss-duyurular/16088-...alistirmak.html

Programı açtık ve sağ alttan office simgesine tıkladık karşımıza çıkan ekran şu şekilde;


Windows simgesine tıklayınca ;


Yahu bu nasıl çalışır diyorsanız hiç kendinizi kastırmayın ve sitede yer alan kmspicoyu indirin;
https://www.warezturkey.me/program/28571-kmspic...1120131209.html

Program key ve KMS olmak üzere 2 alterantif şekilde aktivasyon yapmanıza olanak veriyor. Office 2010 ürününü rahatlık ile aktif edebilirken office 2013 için yapanda var yapamayanda. KMS denen olgu serverlar üzerinden yapılan ve 180 günü kapsayan bir lisanslama türü bu serverların genel olarak yoğun olması yada çökmesi nedeni ile aktivasyon işlemi yapılamıyor. Office 2010 üzerinde sorunsuz çalışıyor;


Programın çalışabilmesi için bilgisayarınızda Microsoft .NET Framework 4.0 yüklü olmalı.

Key ile aktivasyonda şuna dikkat edin. Örnek şu ürünü indirdik;
https://www.warezturkey.me/program/23095-office...full-indir.html



Office sürümü 2013 orası tamam ama edition yazan kısmıda önemli. Linkte yer alan konuya bakarsanız edition Professional Plus olarak geçer. Hah nereden ne indirdiyseniz editon odur.

Birde bu ekranda yer alan checke basıp oradan çıkan keyi programa girmeye kalkanlar var. Yapman gereken akıllı kardeşim sürümü, editonu seçip installa basmak ve siyah ekrana bakmak.

Son olarak KMS şans işidir bunu unutmayın çalışırlık garantisi yok ancak olurda servisi aktif yakalarsınız 180 gün lisans derdiniz olmaz (KMS yöntemi 180 günlük full kullanım sağlanır)

Key ile aktivasyon ise office 2010'da işe yarıyor lakin office 2013 veya 8 veya diğer sistemler için pek şans vermesemde şansınızı deneyin.
İndirme Linkleri


Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)