WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Kırık Link Bildirimi

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Kırık Link Bildirimi

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 8-06-2014, 18:59

7
Kırık Link Bildirimi


Merhaba arkadaşlar,

Dosyalar 2 nedenle silinmektedir;
1 - Dosya güncelleğini yitirmiştir. Dosya paylaşım siteleri eskisi gibi dosyaları çok uzun süre saklamıyor. O nedenle özellikle büyük boyutlu dosyaları güncelken indirmeye özen gösteriniz. Örnek 720p, 1080p filmler, büyük boyutlu oyunlar.

2 - Telif nedeni ile silinen dosyalar. Örnek olarak 10 partlı oyun paylaştım. Telif nedeni ile host firması dosyaları siliyor. Telif nedeni ile silinen dosyayı aynı şekilde tekrar yüklemeye izin vermiyor. Hali ile tekrar rar yapmak gerekiyor. Bu şekilde yapıncada eski partlar ile uyumlu olmuyor. Zaten diretmeye kalkarsanız hesabınızı komple siliyorlar.

480p paylaştığım videoların tamamı, Teomanın paylaştığı videoların birçoğu, Teomanın paylaştığı oyunların bir kısmı, paylaştığım görsellerin bir kısmının yedekleri bulunmaktadır. Bu yöndeki bildirimleri kısa sürede değerlendirebilmekteyiz. Harici olarak yazarlarımızın konularına yaptığınız bildirim üstüne kendilerine uyarı yapılmaktadır. Yorumunuz silinmektedir. Bu durumda biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Kendileri güncelleme yapınca konuyu ön sayfaya almaktadır.

Özet olarak elimizden geldiği kadarı ile kırık linklerde yardımcı olmaya çalışıcaz. Online film, video, script artık bunları yayın etmiyor yada güncellemiyoruz. Kırık link bildirimlerini ilgili konuya ait yorum alanından yapabilirsiniz. Kullandığımız ana siteler : Turbobit ve letitbit olup premium alırken buna dikkat etmenizi öneririm. Harici siteler için yenilme yapılmamaktadır. Yani konuda turbobit, letitbit link sağlam uploaded ölü ise bildirimde bulunmayınız.

Ek olarak farklı host isteklerinden kaçınalım. Yazarlar ve bizlerin yükleme yaptıkları alanlar belliyken farklı isteklerin kimseye yararı olmayacaktır.


Uploaded link yenilemesi yapmıyoruz. Turbobit, letitbit link bildirimlerini konularına yapabilirsiniz. kısa sürede yenilenecektir.

Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.