WarezTurkey » Antivirus » ESET NOD32 Antivirus Business Edition v4.2.71.3 (32Bit/64Bit)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

ESET NOD32 Antivirus Business Edition v4.2.71.3 (32Bit/64Bit)

Ekleyen: teoMan - Tarih: 26-01-2011, 14:46

1
ESET NOD32 Antivirus Business Edition v4.2.71.3 (32Bit/64Bit)

ESET NOD32 Antivirus Business Edition v4.2.71.3 (32Bit/64Bit) | 88.21 Mb | İngilizce versiyonudur


ESET NOD32 Antivirus'ün kurumsal sürümü beş ila binlerce kullanıcısı olan firmalara uyum sağlayabilen inanılmaz derecede ölçeklendirilebilir bir çözümdür. ESET NOD32 Antivirus özelliklerinin tümünü kapsar ve ek olarak büyüyen tüm işletmeler için başka faydalar ve kolaylıklar da sağlar.

Yeni özellikler
Daha Akıllı Tarama: Tehditler her zaman beklediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir. ESET NOD32 Antivirus HTPS VE POP3S gibi şifrelenmiş protokolleri de inceler ve sıkıştırılmış dosyaları akıllıca tarayarak diğer ürünlerin tespit edemediği tehditleri yakalar. ESET'in Akıllı Optimizasyon özelliği dosyalarınızı hiç olmadığı kadar hızlı tarar.
Temiz ve Güvenli E-Posta: Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail, ve diğer POP3/IMAP istemciler için E-Posta taraması postalarınızın virüs ve diğer tehditlerden korunmasını sağlar.
Çıkarılabilir Ortam Güvenliği: Tehditler bilgisayarınıza USB parmak bellekler gibi çıkarılabilir ortamlardan girebilirler. ESET NOD32 Antivirus kendiliğinden çalışan ortamları erişimde ve isteğe bağlı olarak tarayabilmenin yanı sıra içerisindeki autorun.inf ve ilgili dosyaları takıldığı anda tarar. Tecrübeli kullanıcılar tarama seviyeleri ile ilgili değişiklik yapabilirler.
Sistem Araçları: ESET SysInspector ve ESET SysRescue sistem işlevlerini derinlemesine analiz edip gizli tehditleri bulmanıza ve boot edilebilir temizleme CD/DVD veya USBsi oluşturarak virüs bulaşmış bir bilgisayarı kurtarmanıza yardımcı olurlar.
Kendini Koruma: ESET NOD32 Antivirus zararlı yazılımların dosyalarını bozmasını ve korumayı devre dışı bırakmasını önleyici bir teknoloji ile donatılmıştır, böylece sisteminizin sürekli olarak korunduğundan emin olabilirsiniz.
Kullanım Yenilikleri: ESET NOD32 Antivirus, hız, güvenlik ve kullanım açısından sayısız yenilik içerir.
o Enerjiyi yudumlayan pil modu güvenlikten ödün vermeden dizüstü bilgisayarlarınızın pil ömrünü arttırır.
o Gelişmiş Koruma Durumu ekranı size tespit edilen tehditler hakkında bilgi verir
o Bilgilendirme pop-upları oyun, video ya da sunum gibi tam ekran uygulamalar çalıştığında gösterilmez.
o Parola koruması ESET NOD32 Antivirusün yabancılar tarafından kaldırılmasını engeller.
o Yeni ara yüz ve klavye kısa yolları görme engelli kullanıcılar için kolaylık sağlar.

Yönetim Konsolu | Antivirus | Antispyware
Güçlü yönetim araçları, son kullanıcılar için kolay kullanım, teknoloji harikası proaktif tespit yeteneği gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran ESET NOD32 Antivirus işletmenizin en değerli verilerini korurken bilgisayar sistemlerinizi de geliştirir. ESET NOD32 Antivirus kullanım kolaylığı açısından zaten takdir edilen bir ürün. Şimdi ise kullanımı daha da kolay ki bu da bilgi işlem departmanınızın iş yükünü hafifletiyor. ESET NOD32 Antivirus Business Edition yukarıda anlatılan özelliklerin tümüne sahip fakat büyümekte olan tüm işletmelerin ihtiyaç duyduğu başka özellikleri de var.

Ek Özellikler:
Karmaşık Sistem İhtiyaçlarını Destekler: ESET NOD32 Antivirus gelişmiş günlük ve raporlamanın yanı sıra çıkarılabilir aygıt kontrolü ve taraması, Cisco Network Admission Control (NAC) uyumluluğu gibi ek özellikler içerir.
Host-based Intrusion Prevention System (HIPS): İşletim Sisteminize karşı izinsiz gerçekleştirilen saldırılar gelişmiş davranış analizi ve sistem hizmetlerini, registry kayıtlarını, dosyaları inceleyen bir ağ filtresi yardımı ile aktif olarak engellenir. HIPS sisteminizi ağınızın çevresel güvenliğini aşmayı başarabilen modern tehditlere karşı korur.
Yönetim Kolaylığı: ESET Remote Administrator tüm ağınızı tek bir pencereden kontrol edip yönetebilmenizi sağlar.binlerce bilgisayarı destekler. Bu ekrandan, kurulumlar, güncellemeler, alarmlar ve diğer görevler yönetilebilir. Ağınızı etkili bir şekilde yönetebilmeniz için yeni konsol Active Directory entegrasyonu sağlar ve politika oluşturmanıza izin verir. Oracle, MySQL ve MS-SQL veritabanı desteği ile inanılmaz boyutlu sistemleri yönetebilir ve fark edilir şekilde hızlı çalışır. ESET Smart Security var olan güvenlik çözümlerinizle çakışmaması için antispam özelliği ile ve/veya güvenlik duvarı devre dışı olarak kurulabilir. Entegre olarak gelen SysInspector IT yöneticilerinin problemleri kolaylıkla inceleyip çözebilmelerini sağlar.
Kullanım Geliştirmeleri: 4. Sürümün Sistem Yöneticilerine Faydaları:
o Birden çok farklı lisansın yönetimini sağlayabilen yeni License Manager
o Birden çok yöneticinin birbirlerini etkilemeden aynı anda çalışabilmelerini sağlayan Management Console salt okunur erişimi
o Yöneticilerin kişiselleştirilebilir uyarılar ile sürekli gelişmelerden haberdar olmasını sağlayan Notification Manager
o Cisco Network Admission Control (NAC) için tam destek
o Bant genişliğinin daha etkin kullanımı ve geliştirilmiş günlük depolama
o Tespit edilen tehditlerden haberdar olmanızı sağlayan gelişmiş Koruma Durumu
o ESET NOD32 Antivirusun izinsiz kişiler tarafından kaldırılmasını engelleyen parola koruması

Kategori: Antivirus

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 17 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
4 Şubat 2011 13:28

dreamway

  • Üye Grubu: Üye
 
smart security indirdim kurdum. nod sifre kirici diye calismayan bi program yukluyo. bi kontrol ederseniz iyi olur...

Cevap: Şimdi denedim öyle bir şey kurmuyor. Bu kurulumlar kendi sitesinden indirilen orjinal kurulumlardır, yeniden paketlenmiş ya da işlenmiş kurulumlar DEĞİLDİR..

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)