WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Hızlı Yarışçı - Speed Racer - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Hızlı Yarışçı - Speed Racer - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: Maverick - Tarih: 29-09-2010, 22:38

0
Hızlı Yarışçı - Speed Racer - 2008 Türkçe Dublaj Mp4

Hızlı Yarışçı

Pistte fırtına gibi giden, yarış öncesinde, sırasında ve sonrasında toz attıran Speed Racer, direksiyon başında doğal bir yetenektir. Yarış arabalarının içinde doğan Speed, saldırgan, içgüdüleriyle hareket eden, korkusuz biridir. Tek gerçek rakibi, idol olarak gördüğü ağabeyinin anısıdır. Speed efsanevi bir yarışçı olan ağabeyi Rex Racerın bir yarış sırasında ölümünün ardından kalan boşluğu doldurmak istemektedir.

Ailesinin ve kız arkadaşının desteğiyle, Speed bir zamanlar rakibi olan gizemli Racer Xle işbirliği yapar. Amacı, ağabeyinin canını alan, ölüme meydan okuyan, Crucible adlı cross-country rallisini kazanmaktır.

Speed Racer, Wachowski kardeşlerin Matrix filmlerinden bu yana birlikte yazarlık-yönetmenlik yaptıkları ilk film. Animasyonun öncülerinden Tatsuo Yoshidanın yarattığı klasik diziye dayanan canlı aksiyon Speed Racer, Wachowski kardeşlerin imzası hâline gelen devrim niteliğinde görsel efektler ve sıradışı hikaye anlatımını bir kez daha ortaya koyacak.

Filmden Kareler





İndirme Linkleri


Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)