WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » İnfazcı - 2004 Türkçe Dublaj Dvdrip

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

İnfazcı - 2004 Türkçe Dublaj Dvdrip

Ekleyen: supremacy - Tarih: 7-05-2010, 23:02

0
İnfazcı - 2004 Türkçe Dublaj Dvdrip


Film Adı: İnfazcı / The Punisher
Yapım yılı: 2004
Tür: Macera / Aksiyon / Çizgi Roman
Dil: Türkçe Dublaj
Format: Dvdrip
İmdb Sayfası: İmdb
İndirebiliceğiniz Siteler: Rapidshare ve Hotfile uyumlu linkler


Film Hakkında

Tür: Macera / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi: 24 Eylül 2004
Yönetmen: Jonathan Hensleigh
Yapım: 2004, ABD
Süre: 124 dk.
Oyuncular:Thomas Jane (Frank Castle/The Punisher) , John Travolta (Howard),A. Russell Andrews (Jimmy Weeks) , James Carpinello (John Saint),Ben Foster (Spacker Dave) , Laura Elena Harring (Livia Saint),Tom Jane (Frank Castle) , Roy Scheider (Baba Frank Castle),Mark Collie (Harry Heck) , Rebecca Romijn-Stamos (Joan)

Filmin Konusu
FBI ajanı Frank Castle bir süreliğine yaşadığı hayattan uzaklaşıp dinlenme kararı almıştır. Amacı son görevini de başarıyla tamamladıktan sonra karısı ve oğluyla Londraya taşınıp sakin bir hayat sürmektir.

Her ne kadar son görevini başarsada Castle istediği huzurlu yaşama kavuşamaz. Çıkan çatışmada mafya liderlerinden Hoeard Saintin oğlu da uyuşturucu satıcılarıyla beraber ölmüştür ve Saint oğlunun intikamını alabilmek için Castleın ailesini öldürtür. Saintin adamları Castleın da öldüğünü zannederek olay yerinden kaçarlar ancak O bir mucize eseri hayatta kalmayı başarır.
Sahip olduğu her şeyi yitiren Castleın artık hayatta tek amacı kalmıştır, Ona bu acıyı yaşatan herkesi bulma ve cezalandırma. Engellenemez bir ölüm makinesine dönüşür ve silahlarını belirleyip ailesinin katillerinin peşine düşer. Marvelın beyazperdeye transfer olmuş kahramanlarından Punisherın uyarlaması olan Cezalandırıcı/Frank Castleı Thomas Jane canlandırıyor, karşısına kötü adam olarak çıkansa John Travolta.

Filmden Kareler




Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)