WarezTurkey » Program indir » CoffeeCup HTML Editor 17.0 Build 852

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

CoffeeCup HTML Editor 17.0 Build 852

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 29-12-2020, 19:50

0
CoffeeCup HTML Editor 17.0 Build 852

CoffeeCup HTML Editor Full indir


Gelişmiş özellikler sunan HTML editörüdür. Günümüz standartları ile uyumlu web siteleri oluşturabilir, CSS, HTML, PHP, HTML5 gibi kodlarınızı program ile yazabilir yada düzenleyebilirsiniz. Düzgün bir iş akışı için oldukça yararlı bir yazılımdır. Program ile birlikte kullanabileceğiniz hazır responsive temalar gelmektedir. Temaları kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz. Dahili aktarım aracı ile çalışmalarınızı direkt olarak ftp sunucunuza gönderebilirsiniz.

Yazılım ile birlikte anlık ön izleme yapabilir, kod tamamlama özelliğini kullanabilir, otomatik tanımlamalar yapabilir, çapraz tarayıcı desteği özelliğini kullanabilir, komple bir web sitesini alt sayfalar dahil olmak üzere oluşturabilir (proje şeklinde), kapatılmamış etiketleri tespit ederek hata yada hataların önüne geçebilirsiniz. Çapraz tarayıcı desteği ile çalışmalarınızı 10 farklı tarayıcıda test edebilir, HTML ve CSS kodlamada otomatik tamamlama, kod yazım hatası denetleme özelliğini kullanabilirsiniz. HTML ve CSS doğrulama işlemleri yapabilirsiniz. Form, tablo, yazı tipi ve frame sihirbazları gibi çeşitli özelliklerde bulunmaktadır.



Dosya Boyutu : 110 Mb
Aktivasyon Yöntemi : crack

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni Sürüm Eklendi

İndirme Linkleri


CoffeeCup HTML Editor 17.0 Build 852

Turbobit - 110,85 Mb | Uptobox | Katfile | Zippyshare

Rar ifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > WebMaster Programları

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)