WarezTurkey » Program indir » Adobe InCopy CS6 Full - Türkçe - İngilizce Tek Link indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Adobe InCopy CS6 Full - Türkçe - İngilizce Tek Link indir

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 22-11-2012, 19:41

0
Adobe InCopy CS6 Full - Türkçe - İngilizce Tek Link indir

Adobe InCopy CS6 Full - Türkçe - İngilizce Tek Link indir


InCopy nedir?
Adobe® InCopy® CS6 yazılımı, tasarım ile düzenleme ekibi arasında etkili, işbirliğine dayanan iş akışını sağlayan Adobe InDesign® CS6 ile sıkı bir şekilde entegre olan bir profesyonel yazma ve düzenleme çözümüdür.

Adobe® InCopy® CS6 yazılımıyla basılı ve dijital yayınlar için üretim süreçlerini hızlandırın. Metni saniyeler içinde biçimlendirin ve sığdırın, metin değişikliklerini daha fazla kontrolle izleyin ve düzenleme ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için basit mizanpaj değişiklikleri yapın.

Paralel işbirliği iş akışı
Yazarlar, editörler ve tasarımcıların aynı anda tek InDesign belgesinde birbirlerinin işlerinin üzerine yazmadan çalışmalarına olanak sağlayan InDesign CS6 yazılımıyla sıkı entegrasyondan yararlanın.

Esnek sayfa görünümleri
Geçerli görünümünüze en uygun görünümü düzenleyin. Galeri Görünümü, satır sonlarını %100 doğrulukla gösterir. Öykü Görünümü, daha hızlı sözcük işleme olanağı verir. Mizanpaj Görünümü de metni tasarımla ilişkili olarak düzenlemenizi sağlar.

Kusursuz büyüterek sığdırma
Çalıştığınız sırada büyüterek sığdırma bilgilerini görüntüleyin. Sürekli olarak yapılan görsel geri bildirim, kalan alan (ya da alandan taşan metin miktarı), öykü derinliği, satır, sözcük, karakter sayımları hakkında bilgi verir.

Düzenleme üretkenliği için güçlü araçlar
Hızlı metin biçimlendirme için Damlalık aracını, yerleştirilen görüntü ve metin dosyalarının kolay yönetimi için Bağlantılar panelini ve tipografik tutarlılık için de paragraf ve karakter stillerini kullanın.

Gelişmiş düzenleme işbirliği
Tablolar da dahil, belgenizin tamamında metin değişikliklerini izleyin. Değişikleri gizleyin, gösterin ve aralarında gezinin ve bunları toplu olarak veya her kullanıcı için kabul veya reddedin. Bir öykü veya tablo hücresindeki belirli konumlara eklenmiş notlardaki ek açıklamaları saklayın.

Esnek çalışma alanı
Temel kontrol ve araçlara kolay erişimle verimli biçimde çalışın. Adobe Mini Bridge panelini kullanarak InCopy'den ayrılmadan dosyaları bulun ve açın. Belirli düzenleme işleri için kullanılabilecek özel çalışma alanları oluşturun.

Profesyonel tipografi
Satır aralığı, harf aralığı ve paragraf aralığı gibi kesin tipografik ayarlamaların geniş bir yelpazesini uygulayın; OpenType® fontlarını ve Unicode karakter kodlamayı kullanın; Glifler panelini kullanarak kolay bir şekilde glif ekleyin.

Uzun belgeler için destek
Manuel güncellemeleri ve yanlışlıkları en aza indirin. Yeni koşullu metin desteği sayesinde tek kaynak dosyadan hemen belgenin birden çok sürümünü oluşturabilirsiniz; InDesign belgesinde içerik değiştirildiğinde ya da taşındığında çapraz referanslar oluşturun.

Basılı ve dijital yayıncılık
Hem basılı, hem de dijital belgeler için içerik geliştirin. InDesign CS6'da dijital belge özellikleri desteğini keşfedin, InCopy dosyanıza doğrudan köprüler ekleyin ve dosyaları Adobe PDF veya XML olarak dışa aktarın.

Sütunlara bölünen paragraflar
Herhangi bir metin seçimini, varolan bir metin çerçevesi içinde hızla birden fazla sütuna bölün. Bölünen sütunlarda bile satırların paragraflardan taşmamasını sağlayabilirsiniz.

Sütunlara yayılan paragraflar
Tek sütunlu bir metni bir tıklatmayla birden çok sütuna yayarak üretim sürecinde harcanan zamanı azaltın. Tasarımcınızın ayrı bir çerçeve oluşturmasına gerek kalmadan mevcut metin çerçevenizde hızlı bir şekilde sütunu yayan başlık veya altbaşlık oluşturun.

Katmanlar paneli
Çok katmanlı bir belgede metne kolayca erişmek için belirsiz mizanpaj öğelerini gizleyin veya kilitleyin.

Bağlantılar paneli
InCopy belgelerinize yerleştirilmiş dosyaları yönetin ve anahtar sözcükler, başlık ve açıklama dahil meta verileri görün.

Belgeye yüklü fontlar
Eksik fontlardan kaynaklanan sorunların önüne geçin. Bir InCopy öyküsü açtığınızda, InCopy CS6 otomatik olarak ilişkili bir Belge fontları klasörü arar, klasörün fontlarını öyküde kullanılmak üzere geçici olarak yükler ve öyküyü kapattığınızda fontları kaldırır.

Hunspell sözlükleri
Yazım denetimi yapabileceğiniz ve metninizi daha fazla dilde her zamankinden daha iyi bir biçimde oluşturabileceğiniz açık kaynaklı 100 adet dil ve tireleme sözlüğüne erişin.

En son kullanılan fontlar
Sık kullandığınız fontlara erişin. En son kullanılan fontlar, font listesinin üst kısmında görüntülenir.

World-ready composer
Arapça, İbranice ve Hint Dilleri gibi karmaşık komut dosyası dillerini desteklemek için Uluslararası İngilizce sürümünde bulunan alternatif kompozisyon motoru world-ready composer'ı kullanın.

Orta Doğu dil desteği
InCopy Orta Doğu sürümünü doğrudan Adobe'den satın alıp güncelleyerek küresel belgeleri ve Öykü Düzenleyici'deki tablolara yönelik destek, gelişmiş Kashida doğrulama, geliştirilmiş aksan yerleştirme ve daha başka özellikleri içeren geliştirilmiş işlevleri daha kolay bir biçimde yerelleştirin.

Karmaşık hesaplamalar
Karmaşık hesaplamalar özelliğini kullanarak değerleri (örneğin, 12,5p / 2x3) panellerde ve iletişim kutularında hesaplayın.

Extension manager
Birbirinden bağımsız uzantıları veya uzantı gruplarını etkinleştirerek veya devre dışı bırakarak geçerli iş akışınızdaki ihtiyaçlarınızı karşılayın.

Sistem gereksinimleri
Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
Microsoft® Windows® XP Service Pack 3 veya Windows 7
1 GB RAM (2 GB önerilir)
Yükleme için 1,3 GB kullanılabilir sabit disk alanı, yükleme sırasında ise ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
1024x768 ekran (1280x800 önerilir) ve 16 bit ekran kartı
İndirme Linkleri


Adobe InCopy CS6 Full - Türkçe - İngilizce Tek Link indir
:: Türkçe Sürüm ::
turbobit | letitbit | uploaded | netload | freakshare



:: İngilizce Sürüm ::
turbobit | letitbit | uploaded | netload | freakshare


Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir > Grafik Dizayn

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)