WarezTurkey » Program indir » Assimilate Scratch 9.0.993 (64 Bit)

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Assimilate Scratch 9.0.993 (64 Bit)

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 24-09-2018, 17:43

0
Assimilate Scratch 9.0.993 (64 Bit)

Assimilate Scratch Full indir


ASSIMILATE SCRATCH dizi ve reklam yayın tesislerindeki dosya tabanlı iş akışlarının kendine özgü gereksinimlerini karşılamak için tasarlanan bir onaylama, renk derecelendirme ve tamamlama çözümü. Üstün kalite, kısa süre ve küçük bütçe gereksinimlerini karşılamak için gereken özellikler, kalite ve yüksek performans sunan bir DI aracı olduğu için birçok dijital yapımda SCRATCH'in veri merkezli ve kolay iş akışı kullanılıyor.



Kurgu sistemleriyle bütünleşme
SCRATCH gerçek MXF ve DNxHD desteği, AAF alım ve ALE aktarım özellikleri sunuyor. SCRATCH Interplay ve Unity/Isisi tanıdığı için, Avid iş akışına mükemmel uyum sağlıyor. FCP XML ve ProRes okuma ve yazma, SCRATCHi Final Cut Pro veya karışık kurgu ortamları için ideal hale getiriyor.

Hızlı ve etkileşimli onay
SCRATCH yayın bütçeleri ve yayın hızlarında tam DI görünümü yaratmaya imkan veriyor. CONstruct görünüş özelliği, tüm DI işlem süreci boyunca her tür çözünürlükte istenen sayıda formatın çoklu, yan yana görüntülenmesini, hatta 2D ile stereo/3D görüntülerin karıştırılmasını mümkün kılıyor. Avid veya Final Cut sistemleriyle hızlı, esnek ve tam onaylama aracı sunuyor.

Geniş denetim paneli desteği
SCRATCH, tarzınıza en iyi uyan çalışma alanını tanımlamanız için ihtiyaç duyacağınız tüm denetim paneli seçeneklerini destekliyor. Tangent Wave gibi portatif seçeneklerden zengin özellikli Avid Artist Color ve Tangent CP 200e kadar günümüzün sürekli değişen yapım ve post prodüksiyon ortamlarında ihtiyaç duyacağınız seçenekleri sunuyor. SCRATCHdeki hemen her derecelendirme işlevi panelinizle eşleştirilendirilebiliyor, böylece sistemin hızının ve etkileşiminin bütün avantajlarından yararlanılabiliyor.

Dosya tabanlı iş akışları
Assimilate REDi destekleyen ilk DI çözüm ortağı, bu nedenle dijital iş akışları için en güvenilir ve olgunlaşmış araçlardan birisi.

SCRATCH Engine
SCRATCH ve SCRATCH Labın arkasında yatan, büyük miktarlarda veriyi yöneten güçlü sistem, dosya tabanlı iş akışları için ideal. Bu güçlü sistem film, belgesel, reklam ve televizyon dizileri üzerinde çalışırken sanatçıların yaratıcılığını, üretkenliğini ve karını en yüksek düzeye çıkarmalarına imkan veriyor.

Yüksek performanslı grafikler
SCRATCH Engine ile yürütülen bütün uygulamalar hızlı ve etkileşimli. GPU ile hızlandırılan, 64 bitlik mimarisiyle SCRATCH, acele yetiştirme sürelerinden müşterinin katıldığı renk derecelendirme oturumlarına kadar post prodüksiyon iş akışı zorluklarını aşmak için gereken performansı sunuyor.

Geniş kapsamlı veri yönetimi
SCRATCH Enginein SQL veritabanı, kameralardan lenslere kadar hemen her kaynaktan gelen malzeme verisini düzenliyor. Tüm SCRATCH uygulamaları birlikte kesintisiz çalıştığı için, bu malzeme verisi iş akışının her noktasında başka bir araç tarafından kullanılabiliyor.

Bütünleşik 3D denetimleri
Stereo özelliği SCRATCHde bir ek yazılım değil, tam olarak Engine için tasarlandı. Tamamen stereoskopik iş akışı, onay, renk derecelendirme ve tamamlama işlemleri sırasında kararlı ve sezgisel geri bildirim sağlıyor. Stereo görüntü çiftleri, versiyonlama ve gerçek zamanlı oynatım için çok çeşitli stereoskopik dağıtım sistemlerine otomatik olarak bağlanıyor.

Esneklik
Kullanıcı arayüzü kontrolleri tamamen kişiselleştirilebiliyor, ve mimari XML ve HTML yoluyla genişletilebiliyor, böylece son derece esnek ve verimli bir iş akışı elde ediliyor. Sanatçılar işleri tamamen otomatikleştirebiliyor.

Pratiklik
SCRATCH tepeden tırnağa dijital iş akışlarını desteklemek için tasarlandı. REDi destekleyen dünyanın ilk DI aracı olan SCRATCH, ARRI, Phantom, SI-2K ve Panasonic kamera formatlarını destekliyor.

Uyumlu sistemler
64 Bit Windows 7 / Windows 8 ya da Windows 10

Dosya Boyutu : 181 Mb
Aktivasyon Yöntemi : Patch

Konu Supremacy tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Yeni sürüm eklendi

İndirme Linkleri


Assimilate Scratch 9.0.993 (64 Bit)

turbobit | uploaded | uptobox | zippyshare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)