WarezTurkey » Program indir » Almeza MultiSet Pro v8.7.8 Türkçe

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Almeza MultiSet Pro v8.7.8 Türkçe

Ekleyen: teoMan - Tarih: 13-09-2014, 13:29

0
Almeza MultiSet Pro v8.7.8 Türkçe


Almeza MultiSet katılımsız kurulum oluşturma programıdır. Hem işletim sistemi hem de diğer gerekli programların kurulması artık daha kolay. Bunun için ayrı ayrı CD/DVD'ler oluşturmaya ve kayıt bilgilerini tek tek girmeye gerek yok. Almeza MultiSet ile tek bir kod satırı yazmadan işletim sistemi, servis paketleri, güncellemeler ve diğer gerekli progamları tek bir DVD'de oluşturabilir ve sadece bu DVD üzerinden işletim sistemi ve gerekli programlarınızı kurabilirsiniz.

Bu sayede ürün anahtarı, zaman ve yerel ayarlar sorulmadan Windows XP/Vista kurulum CDsi hazırlayabilir ve sık kullandığınız programları bu kurulum DVD'sinin içine ekleyebilirsiniz.

Servis> Disk oluştur bağlantısına tıkladığınızda karşınıza gelen pencerede yapacağınız işleri seçebilirsiniz.

Programlar: Sihirbaz, uygulamanın bir kurulum kitini oluşturmaya izin verip, belirlediğiniz klasöre yerleştirir. Herhangi bir dijital depolama (CD/DVD) türünü belirlenen klasöre içeriği kopyalar. Eğer bir CD/DVD sürücü disk koyarsanız Uygulamalar PC'nize otomatik kurulur.

Windows: Sihirbaz, Windows'un bir kurulum kitini oluşturmaya izin verip, belirlediğiniz klasöre yerleştirir. Herhangi bir dijital depolama (CD/DVD) türünü belirlenen klasöre içeriği kopyalar. Eğer bir CD/DVD sürücü disk koyarsanız Windows'unuz PC'nize otomatik kurulur.

Programlar/Windows: Sihirbaz, Windows ve Uygulamalar bir kurulum kitini oluşturmaya izin verip, belirlediğiniz klasöre yerleştirir. Herhangi bir dijital depolama (CD/DVD) türünü belirlenen klasöre içeriği kopyalar. Eğer bir CD/DVD sürücü disk koyarsanız Windows'unuz ve Uygulamalar PC'nize otomatik kurulur.

Örneğin, Windows ve programlar simgesine tıkladığınızda öncelikle Windows için gerekli bilgileri girip (kullanıcı adı, şirket, bilgisayar adı, Windows ürün anahtarı gibi) daha sonra diğer kısma geçip ayarları yapabilirsiniz.

Dosya > Yeni Paket yoluyla katılmsız kurulum dosyası oluşturulabilir. Açılan pencereden adı, çalıştırılabilir dosya konumu, parametre, kategori seçtikten sonra (isterseniz açıklama kısmına not yazılabilir) 'OK' tuşuna bastığınızda karşınıza gelen küçük pencereyi de geçip (eğer arka planda antivirüs ve güvenlik duvarı programı varsa bunları kapatın) kayıt penceresi gelir. Bu kayıt penceresini durdurduğunuzda programın kaydını başarıyla tamamladınız yazısı gelir. Hangi kategoriye tıkladığınız da burada gözükür ve Servis > Disk Oluştur'a tıkladığınızda gelen pencereden program simgesine tıklayıp gerekli bilgileri girdikten sonra kurulum işlemi başlatılır.

Not : Programın kurulumunda Türkçe dil desteği mevcut değil, ingilizce olarak programı kurun ya da listede yer alan diğer dilleri de seçebilirsiniz. Programı kurduktan sonra üst menü language kısmından Türkçe'yi seçerek programı Türkçe kullanabilirsiniz.

Aktivasyon yöntemi: Key dosyası
Boyut: 7.08 Mb

Konu teoMan tarafından düzenlendi. Düzenleme nedeni: Versiyon yenilenmiştir..

İndirme Linkleri


Kategori: Program indir > İşletim Sistemleri

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)