WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Host İstekleri vb. şeyler hakkında duyuru

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Host İstekleri vb. şeyler hakkında duyuru

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 26-03-2014, 00:24

44
Host İstekleri vb. şeyler hakkında duyuru


Merhabalar,
Konu devamında yer alan duyurularımızı okumanızı önemle rica ederiz.

1 - Site orta kısımda yer alan google arama, sağda yer alan facebook, google plus, konu devamlarında yer alan facebook beğen butonu neden kaldırıldı ?
Değerli arkadaşlar malum Türkiye'de son zamanlarda twitter vb. sistemler engellendi. Bunun yanı sıra çeşitli DNS lerede müdehale oldu. Bunu not edelim, diğer yandan google sistemlerinde aşırı derece sorunlar olmaya başladı. Arama motoru açılmadı, açıldı ssl hatası verdi vs. Tüm bunları toplayınca bu gibi hizmetler sitemizin açılmasını yavaşlatıyordu. Bu nedenle bu içerikler en azından şuan için kaldırıldı.

Sitemizde sağ üst köşede yer alan arama kutusundan aramaları yapabilirsiniz. Üye olun veya olmayın bu özelliği kullanabilirsiniz. Örneğin windows 7 arıyorsunuz, windows 7 diye değil windows 7 Türkçe diye arama yapın. Kesin sonuçlar elde edebilirsiniz. Yada gelişmiş aramayı kullanabilirsiniz;
https://www.warezturkey.me/index.php?do=search&mode=advanced

2 - Farklı sitelerden link neden verilmiyor ? Mesala yandex disk, google drive ?
Öncelik olarak sitemiz bize ait bir sunucu altında tutulmaktadır. Bu sunucunun aylık yüklü giderleri mevcuttur zira sitemiz DDOS denen saldırılardan almakta ve işin içinde bu olunca sunucu masrafı yüksek olmaktadır. Sitemizi ticarethane gibi görmüyoruz ancak reklam koymadığımız bir ortamda tek gelir kaynağı paylaşım yaptığımız host firmalarıdır. Lütfen bunu unutmayalım.

Sitemizin sağında, solunda yer alan mobil ödeme bannerları reklam değildir. Her daim duyarlı olmaya çalıştık o nedenle premium alma konusunda çokca dolandırılan arkadaşımızı gördük. Örnek olarak letitbit, turbobit gibi sitelerin üstünden direkt olarak premium aldığınız zaman sizi abone ediyorlar ve her hafta ücret kesiyorlar. Bizle alakası olmasa bile bize güvenen birçok arkadaşımızın bu yönde şikayeti üzerine bu bannerları sitemize ekledik ve firmaya ait link paylaştık. Firma Türk firması olup güvenle premium ürünlerinizi alabilir, aklınıza takılanları adamlara sorabilirsiniz, ürün fiyatı ne ise o, otomatik çekim olayı filanda yok. Defalarca bunun uyarısını yapmama rağmen hala bu sıkıntıya düşen arkadaşlarımız var.

Diğer yandan yandex ve benzeri ortamların kullanım amacı tamamen kişisel olup bu alanlara filmdir, sistemdir yüklerseniz o hesabı anında kapattıkları gibi verdikleri alan bizler için çok yetersizdir. Açıkca belirttiğim üzere sitemiz paylaşım yaptığı hostlar üzerinden kazanç elde etmekte olup bazen banladığımız gençler para kırdığımızı sanıyor. Bu gençlere tavsiyem sallayın warez işini p*rno site açın, parayı kırın.

Sizlerden para, bağış veya benzeri birşey talep etmiyoruz. Sizlerden ricamız host isteklerinden lütfen kaçının.

3 - Neden torrent değil ?
Öncelik ile bizden torrent isteyen arkadaşlar torrent kavramını tam anlamıyla bilmeli. Torrent bir kaynaktan çıkar paylaşıma dağılır. Private ve anonim olmak üzere 2 tür torrent vardır. Ülkemizde işini iyi yapan torrent siteleri olsada kaynak konusunda çok birşey vaad edemiyorlar. Ülkemizde yer alan sitelerin türü private olup üyelik sistemi ile çalışırlar.

Diğer yandan x bir torrent sitesine üye olup, oradan torrent dosyasını indirip bunu paylaşanlar var. Evet bunu yapmak mümkündür ancak torrent sitesi bunu anladığı anda hesabı kötüye kullanan kullanıcıyı engeller ve o torrenti indiren kişilerin dosyası yarıda kalır. Unutmayın bedava peynir sadece fare kapanında olur.

Koyu olarak belirttiğim sistem torrent filan değildir. Http yapısı ile hizmet veren bir sitede torrent isteyen kişin amacı tamamen beleş olsun mantığıdır zira torrent ile bizim paylaşım türümüz birbirinden ayrı mecralardır. O şekilde paylaşımı bende yaparım ancak hesabım ban edilince ne olacak ? Warezturkey yüklemelerini kendi yapan bir siteyken bu gibi saçma bir sistem ile uğraşmaz. 15 gb oyuna asılırsınız yarında torrent hesabı patlar, dosyada elinizde kalır. O nedenle private yani üyelik isteyen torrent sitelerini kullanmak ve o sitelerin ratio kurallarına uymanız gerekir.

Bizim torrent verebilmemiz için en azından 3/4 adet sunucumuz olmalı zira geniş bir kitleye yayın yapıyorsanız ev bağlantısı ile torrent olmaz. Sunucular yüksek kapasiteli omalıki buda yüksek paralar demek. Biz para adına bir iş yapmıyoruz ancak torrent sitelerini incelerseniz alakasız reklamlar, vip üyelik sistemleri göreceksiniz. Yabancılarda bu yoktur zira onlarda hatrı sayılır bağışlar olmaktadır.

Velhasıl torrent bizim altından kalkabileceğimiz bir iş değil. Dileyen dilediği torrent sitesine üye olabilir, yukarıda örnekte anlattığım gibi torrent dosyaları indirebilir. Ancak kimse tutup link veren siteden torrent istemesin zira abes kaçıyor .


4 - Asabi adamlarsınız ?
Herşeyden önce bizimde günlük bir yaşantımız var ve her zaman lay lay lom olmuyor. Warez bir sitenin tek amacı dosya paylaşımıdır bilgi değil. Ancak biz iyi niyet göstererek elimizden geldiği kadarı ile yardımcı olmayada çalışıyoruz mesala;
https://www.warezturkey.me/index.php?do=lastcomments

o kadar alakasız, saçma sorular geliyorki siteyi kapatıp gidesimiz geliyor. Bakın warezturkey'ı başka siteler ile karıştırmayın, biz farklı kafalarda adamlarız . Yorum alanında SSS sayfası var okuyun banlarız diyoruz hala CRC diyen var, hala saçma sapan şeyler yazanlar var. Ama kardeşim insanız biz. Biz seni kaale alıp bu kadar yardım dosyası hazır ediyorsak, not düşüyorsak banlayınca niye banladın lan diye küfür eden ergenler emin olsun bizde daha büyükleri var.

İsteğimiz bir sorun yaşıyorsanız arama motorlarını kullanın, yorumlarınız ile diğer insanlara yardımcı olun. Adam üye oluyor tak sorununu anlatıyor, iyide hemşerim önce bir selam vereydin. Bu gibi insanları sitede istemiyoruz.

Bir içeriğe yorum yazınki sizden sonraki insana faydanız olsun. Yoksa Teoman ve ben nereye kadar dayanabiliriz ? Çünkü sıkıldık.


5 - Bu işte çok para diyorlar ?
Lar, ler, miş, muş boşverin. Buyrun yapın. Kimse tutuyor mu ? Bu iş kadar pislik birşey yok. Dİyorum ya p*rno site açsanız bukadar zahmet olmaz. Kimse indirdiği video için ya buna falan filan oldu demez.

6 - Üyelik ?
Üyelik sistemimiz açık ancak kafadan gelir sorunlarınıza derman ararsanız direkt sileriz . Burayıda referans olarak ekleyim üye olurken şunlar yazar;
[/s]


7 - SSS alanını okuyalım
Başınıza gelebilecek tüm sıkıntıların çaresi burada var;
https://www.warezturkey.me/sikca_sorulan_sorular.html

okumadan geçmeyelim. Okumadan geçerseniz asabi oluruz, hesabınızı banlarız zira yazışarak diyalog kurduğumuz ortamda yazdığımızı okumayanı kimse kusura bakmasın iplemeyiz.

Velhasıl kapımız herkese açık. Ne sitesi olduğu, amacının ne olduğu bilmek kafi. Warezturkey farklı bir mecradır mesala anlatım yapmışım dallama alıntıyı almış üstte yazdığım warezturkeyi silmiş. Ulan oğlum bu kafa ile kaç ay barınırsın ? Hayır bana gelen saldırının 3/1'ni yönlendirsem feleği şaşacak haberi yok. Warezturkeyde alıntı yapıyorsa yazar, bu işinde adabı var.

Biz kral değiliz, paşa değiliz, ilk bizde diye salakça birşeyin içindede değiliz, kimseyle işimiz yok. Crack grupları kırar biz paylaşırız, biz ötelerden gelen adamlarda değiliz. Belki bilgi birikimimiz biraz fazla hepsi bu. Bir örnek vereyim film siteleri ses dosyalarına reklam atıyor inanın dünyanın hiç bir yerinde böyle bir mallık yok. Ülkemizde bu işler laçka oldu artık. Rip adabında reklam diye birşey yoktur, yapanda malın önde gidenidir.

Okuyun, okuyun, okuyun. Bilgi her daim iyidir.

Son olarak şu arkadaş gibi yanlışa düşmeyin;
https://www.warezturkey.me/program/31556-amigab...-v103-full.html

çalışmıyor demeyin. Bukadar bilgi birikimi olan adamlar ne çalışır, ne çalışmaz bilir. Bu işinde bir adabı var. Yapamadım derseniz kazanan siz olursunuz ancak her haltada yapamadım derseniz kusura bakmayın kimse size özel muamele göstermez.

Cümleten sevgiler

Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 4 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Mart 2015 00:22

black white

  • Üye Grubu: Üye
 
Merhaba üstadım, sevdiğim ve saygı duyduğum site warezturkey. Verdiğiniz bütün emekler yardımlar için Allah razı olsun. Sizi çevreme her daim gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Allah işinizi rast getirsin sağolun. Kolay gelsin saygılar sevgiler ;)

<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
7 Eylül 2014 03:03

KURALSIZ

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
Gerçekten mükemmel anlatmışsınız olayı.. normalde okumazdım ama gayet doğal ve samimi bi yazı olunca okumamak elde değil. sizi seviyoruz laughing

<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
9 Temmuz 2014 14:29

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
Steve,
Merhabalar,
Yorumunuz için teşekkür ederim. Belirttiğiniz kategori güncelleğini epey yitirdi. Elimizde olan bazı dosyalarımız var örneğin ramazan boyunca genel olarak link yenilemeleri yapıyor olucaz ve buna görsel eğitimlerde dahil.

Diğer yandan Türkçe görsel eğitim az o nedenle genel olarka global eğitimlere yöneliyor olucaz.

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
8 Temmuz 2014 20:08

Steve

  • Üye Grubu: Üye
 
Bu siteyi ne kadar zamandır kullandığımı bilmiyorum, tahmini olarak bu 5. yılım olması gerekir ve tembelliğimden zahmet edip üyelik almamıştım ki bu yazıyı görene kadar. İnsanların kendilerine sunulan nimetlere karşı bu kadar hoşgörüsüz ve cahil olmasını anlayamıyorum. Kaç senedir kullanıyorum burayı, birkez bile virüs bulaşmadı. Hiçbir zaman hata almadım -aldığım hatalar kullanıcı kaynaklı yani benim hatamda kurarken vs- denildiği gibi o boktan sitelere her girdiğinde bilmem ne exe diye indiren şeyler karşıma çıkmadı ayrıca reklam konusunda hiçbir zaman genel kitleyi rahatsız edecek reklamlar görmedim -yani pornografik-. İsim vermeyeceğim burdan, piyasadaki çoğu warez sitesini bilirim birkaçının bunları yaptığını gördüm ama warezturkey asla böyle bir hatası görmedim. Gel gelelim kısaca denildiği kimse kimseyi zorla tutmuyor kafalarına silah dayamıyor çok torrent istersen bi google search ile bulabilirsin onlarca torrent sitesi . Benden bu kadar :D eğer adminlerden biri bu yazımı okursa tek ricam sitenin en zayıf kategorisi bence görsel eğitim setleri başka sitelere yöneliyorum aradığımı bulamacayığınca belki bu durumla alakalı bir şeyler yaparsınız kolay gelsin her şey için teşekkürler.

<
  • 1 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
21 May 2014 16:19

FurkanElbasan

  • Üye Grubu: Üye
 
Sevgili Kurucular ,
Ben bu siteyi 1 yıldan beri takip ediyorum. Kaç tane oyun yükledim hatırlamıyorum ama hiçbir dosyada hata çıkmadı .Çok derdiniz varmış . Sizde linkler hep güncelleniyor. Başka siteye gir Link kırık vb. oluyor. Ama siz süpersiniz

<
  • 50 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
27 Nisan 2014 13:47

sekoya

  • Üye Grubu: Üye
 
yaşım 60 yaklaşık 17 yıldır internet alemindeyim... site yönetmek ve bilhassa yaşatmak emek ister göz nuru fedakarlık ister geceyi gündüze katmak ister....ben burada katkı sağlayan büyük özveriyle emek harcayan arkadaşlara gönülden çok teşekkür ediyorum....

<
  • 43 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
3 Nisan 2014 21:34

ferhanank

  • Üye Grubu: Üye
 
Sonuna kadar hak veriyoruz admin size

<
  • 2 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
30 Mart 2014 00:18

memati-gs

  • Üye Grubu: Üye
 
sayın yönetici arkadaşlar benim kayıtlı olduğum başka siteler de var ama hiçbirisi bir wareztürk deyil,kayıtlı üye deyildim belki 2 senedir upload yapıyorum,bana göre fevkalade bir site,bundan iyisini bulamazsınız bulursanız bizede haber verin,gelelim şikayetlere bir kaç beyinsiz çıkabilir onlara zaten bu elma desende onlar sana her seferinde yok bu armut derler kafa basmaz çünkü,neyse wareztüurkey.net yöneticilerine saygılar ellerinize saygılar kardeşim kafayı takmayın sizleride kaybetmeyelim,sizin bildiğinize siz bizim bildiğimize biz yanıt verelim hadi kolay gelsin beyler bu sitenin gerçek üyelerine

<
  • 6 698 Yorumu var
  • 8 851 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Mart 2014 23:08

Supremacy

  • Üye Grubu: Yönetici
 
Üye kuralları paylaştığım gibi. Adam bugün üye olmuş belirttiğim gibi sorunlarını anlatıyor. Eşşeğiz ya bizde. Ne yapıyoruz sil kardeşim böyle üye müye lazım değil bize.

Şimdi dedim ya üyelik açık, kapatınca aman niye kapalı demesin kimse. Oraya kural yazıyorsun, okuma zahmeti bile göstermiyor. Göstermeyene dediğim gibi çokta fifi yani.

<
  • 7 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Mart 2014 21:22

dream

  • Üye Grubu: Üye
 
Benim devamlı sitemdir Warez Turkey, anlatımları iyi; program arşivi geniş.
1-2 üye hatalı çıkabiliyor işte yapabilecek birşey yok. :)

İyi ki varsınız Warez Turkey ailesi, paylaşımlarınızın durmadan devam etmesi dileğiyle.

Önceki Sonraki
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)