WarezTurkey » Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular » Dosya indirmeden önce linkleri kontrol etme

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Dosya indirmeden önce linkleri kontrol etme

Ekleyen: supremacy - Tarih: 21-11-2009, 02:03

0
Dosya indirmeden önce linkleri kontrol etme


Bu yazımızda sizlere aslında önemsiz gibi görünen ama çok önemli bir detayı anlatalım buyrun.

Malumunuz sitemizde ya başka sitelerde dosya indirirken bizleri üzen en kötü şeylerden biri 5 partlık bir dosya indirme işlemi yapıyoruz bir bakıyoruzki 3. parttan sonrası yok silinmiş yada bloklanmış.Peki ne yapmalıyız.

İlk önce indirmek istediğiniz dosyadaki linkleri mutlaka ama mutlaka indirmeden önce hepsini kontrol ediniz.Eğer dosya az partlı ise linkleri browserinizde yani kullandığınız tarayıcının pencerisinde linki açarak yada idm,jdownloader gibi programlar ile linklerin sağlam olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca hemen hemen bir çok download sitesininde link kontrol etme özelliği vardır, bunun ingilizce adı Link Checker dır.Yani rapid yada hotfile bu hizmeti veriyor dosyaları indirmeden önce açın rapidi yada hotfile sitesini linkleri alın yapıştırın

Rapid: http://rapidshare.com/checkfiles.html

Hotfile: http://www.hotfile.com/checkfiles.html

2 siteyi örnek verdim bunlar en çok kullanılan siteler olduğu için.Linkleri yapıştırıp sorguladıktan sonra site size linklerin sağlam olup olmadığını söylüyor.


Bizde kullanıcılarımızın faydalanması için 30 site içersinde sorgu yapabilceğiniz ufak bir scripti entegre ettik dilerseniz ordanda link kontrolü yapabilirsiniz.

Link Kontrol Et
me adresine git.


Dosyaları kontrol ettikten sonra eğer silinmiş dosya varsa doğal olarak indirme yapmazsınız ve dosyayı yükleyen kişi ile irtibata geçersiniz.


Bunun için mozillanın bir eklentiside var ama herkes mozilla kullanmıyor değilmi :) bu işlemi yaparsanız en azından sonrasında sorun yaşamazsınız.

Ancak linkler şikayet edilir yada upload eden kişi siler buna malesef birşey yapılamaz.

www.warezturkey.net
Supremacy



Kategori: Sıkça Sorulan Sorular - Duyurular

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)