WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Hızlı ve Öfkeli 5 : Rio Soygunu - Türkçe Dublaj MKV indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Hızlı ve Öfkeli 5 : Rio Soygunu - Türkçe Dublaj MKV indir

Ekleyen: Maverick - Tarih: 3-12-2012, 13:55

2
Hızlı ve Öfkeli 5 : Rio Soygunu - Türkçe Dublaj MKV indir

Hızlı ve Öfkeli 5 : Rio Soygunu - Türkçe Dublaj MKV indir
Turbobit - Letitbit Teklink
Linkler Yenilendi


Yapım:2011 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen:Justin Lin
Oyuncular:Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Charisma Carpenter, Elsa Pataky, Gal Gadot, Matt Schulze, Don Omar, Joaquim de Almeida, Tego Calderon, Alimi Ballard, Alexandra Valentino, Fernando Chien, Mark Hicks, Michael ırby, Tj Hassan, Yorgo Constantine
Senaryo:Gary Scott Thompson, Chris Morgan
Yapımcı:Vin Diesel, Neal H. Moritz
Görüntü Yönetmeni:Stephen F. Windon
Müzik:Brian Tyler

Hızlı ve Öfkeli 5te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian OConner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris Ludacris Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omara katılıyor.

Brian ve Mia Toretto (Brewster), Domu özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeironun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.

İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brianın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.

Filmden Kareler

Etiketler: mkv

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 15 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
11 Eylül 2011 23:48

Refleton

  • Üye Grubu: Üye
 
Dosya inmiş H5 diye H5'in ne olduğunuda hatırlamadım, buradan indirdiğimi biliyorum ve indirdiğim tüm dosyaların rar şifresi www.warezturkey.net defalarca denememe rağmen başarısız olunca konuyu aramaya başlıdım ve buldum ama neden şifre değiştirme gereği duyduğunuzu anlamadım.

Cevap : Rar Şifresi konuda yazmaktadır, konuyu yazarımız eklemiştir. Teoman ve Supremacy paylaşımlarının rar şifresi www.warezturkey.net tir.

<
  • 140 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
27 Ağustos 2011 15:23

önder

  • Üye Grubu: Üye
 
eline sağlık transformırs 3 türkçe dublaj filminide bekliyorum elinize geçersen lütfen yayınlayın sitede teşekkürler

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)