WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Ölüm Yarışı - Death Race Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Ölüm Yarışı - Death Race Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: loquance - Tarih: 7-02-2013, 13:49

0
Ölüm Yarışı - Death Race  Türkçe Dublaj Mp4

Ölüm Yarışı - Death Race Türkçe Dublaj Mp4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ



Ölüm Yarışı 1
Ülkede en çok ve en kötü suçları işleyen kişilerin getirildiği hapishaneyi yöneten kişiler mahkumlardan para kazanmak için oyunlar ararlar ve bir gladyatör oyunu bulurlar bu oyunda bütün arabalar makinalı tüfekler,alev silahları,el bombaları ile donatılmış ve belirlenen yerde ışık yandığında o özelliklerden biri açılıyordu ve düellonun yanında yarışda yapıyorlardı 3 yarışı kazanan serbest bırakılıyordu ve bitiren bir kişi çıkmıştı,bu oyunun uzmanı.Jensen Ames ise dolandırıcıdır ve normal bir hayat yaşarken hapse girer ve onun yerine yarışır maske takarak.



Ölüm Yarışı 2
Luke, Markus Kane için çalışan bir suçludur. Markus, Lukedan bir bankayı soymasını ister. Luke işi kabul eder ancak soygun esnasında bir banka görevlisini istemeden de olsa öldürür. Federal bir suç işlediği için onu özelleştirilmiş tamamen sivillerin yönetimin de olan Ada Hapishanesine gönderirler burası çok vahşi bir hapishanedir ölümüne mahkumları dövüştürerek büyük bir bahis şebekesi kurulmuştur.

Luke er ya da geç bu sistemin bir parçası olmaya zorlanır. Hapishane yönetimi artık dövüşlerin eskisi kadar popüler olmadığına karar vererek yeni bir konsept yaratılmasını ister bu işten sorumlu güzel haber spikeri September Jones ölümcül olan başka bir yarışma düzenler. Bu kez dövüş yerine silahlarla donatılmış arabalarla yarışmak, yarışta üst üste 5 kez birinci gelen özgürlüğüne kavuşacaktır. Ama bir sorun vardır.



Ölüm Yarışı 3
Mahkum, polis katili Carl Lucas, diğer ismiyle Frankenstein, "Ölüm Yarışı" olarak bilinen vahşi hapishane yok etme derbisinde süper star bir sürücüdür. Kendisi ve yardımcı ekibinin özgürlüğü için sadece bir zafer kazanması gereken Lucas, daha önce deneyimlediği her şeyden daha tehlikeli bir yarışa girecektir. Gelmiş geçmiş en vahşi rakibine karşı yarışacak olan Lucas, kendisini ve ekibini hayatta tutabilmek için Güney Afrikanın cehenneme benzer Kalahari Çölünde mücadele edecektir.

İndirme Linkleri


Ölüm Yarışı - Death Race  Türkçe Dublaj Mp4

letitbit turbobit

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)