WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Kara Büyü 2009 Türkçe Dublaj MP4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Kara Büyü 2009 Türkçe Dublaj MP4

Ekleyen: loquance - Tarih: 21-11-2013, 22:44

0
Kara Büyü 2009 Türkçe Dublaj MP4

Kara Büyü 2009 Türkçe Dublaj MP4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ




Film Adı: Kara Büyü
Orjinal Adı: Drag Me to Hell
Yapım yılı: 2009
Tür: Korku \ Gerilim
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: İMDB
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 407 MB Tek Link


Christine Brown (Alison Lohman), Los Angelesta yaşayan bir ev kredisi uzmanıdır. Mesleğinde hırslı ve tutkuludur. Clay Dalton (Justin Long) adında yakışıklı bir erkek arkadaşı vardır. Hayatında herşey tam istediği gibidir. Ta ki, esrarengiz görünümlü Bayan Ganushun (Lorna Raver) aldığı konut kredisinin vadesinin uzatılması talebiyle bankaya gelişine kadar

Christine bu noktada kararsız kalır. İçgüdülerinin sesini dinleyip yaşlı kadına istediği süreyi vermeli midir? Yoksa patronu Bay Jacksı (David Paymer) etkilemek için süre uzatma talebini reddetmeli midir? İkincisini seçerse ikramiyesini alacaktır. Christine ikincisini seçer; borcuna karşılık evden tahliye edilmesi için gerekli talimatı vererek Bayan Ganushu zor durumda bırakır.

İntikam hırsına kapılan yaşlı kadın Christineye Lamia adıyla bilinen çok güçlü bir büyü yapar. Artık Christinein hayatı cehenneme dönüşmüştür. Şeytani güçlerin saldırıları ve karamsar erkek arkadaşı tarafından yanlış anlaşılması üzerine ruhunu ebedi lanetten kurtarmak amacıyla Rham Jas (Dileep Rao) adlı bir kahinin yardımına başvurur. Hayatı kabusa dönen Christinein normal hayatına dönmesi için kahin büyüyü tersine çevirecek çılgınca bir süreç başlatır.

Şeytani güçler giderek yaklaştıkça Christine karar vermek zorunda kalır, lanetten kurtulmak için ne kadar ileri gidecektir.

İndirme Linkleri


Kara Büyü 2009 Türkçe Dublaj MP4

letitbit turbobit ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)