WarezTurkey » Antivirus » PC Tools Spyware Doctor v8.0.0.662

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

PC Tools Spyware Doctor v8.0.0.662

Ekleyen: teoMan - Tarih: 10-09-2011, 15:55

3
PC Tools Spyware Doctor v8.0.0.662

PC Tools Spyware Doctor v8.0.0.662 | 67.43 Mb


PC Tools Spyware Doctor, tehditleri tespit etme, engelleme ve temizleme yeteneği ile dünyanın her yerindeki bağımsız test laboratuarlarından birincilik puanları ve saygın incelemecilerden tavsiyeler almıştır. Gelişmiş rootkit tespit teknolojisi ile gizli tehlikeleri tespit eder ve bilgisayarınızdan temizler. Bellek tarayıcı, bilgisayarınızda pusuda yatan tehditleri silmenize yardımcı olur.

Çok katmanlı İnternet tarayıcı korumasıyla olta atma (phishing) girişimleri, göz korkutma taktikleri ve sessiz otomatik indirmeler de dahil olmak üzere, web tabanlı tehditlere karşı koruma sağlar.

* Gelişmiş rootkit tespit teknolojisi, gizli tehlikeleri tespit eder ve PCnizden temizler.
* Bellek tarayıcı, PCnizde pusuda yatan tehditleri silmenize yardımcı olur.
* Geriye dönük kara listelerle ileriye etkili bir içerik analizini birleştirir.
* Site Guard, potansiyel açıdan güvenli olmayan veya olta atan (phishing) web sitelerine erişmenizi ve internet tarayıcınız IM veya e-postanız yoluyla tehdit yazılımları indirmenizi engeller.
* Cookie Guard, muhtemel kötü niyetli izleme ve reklam çöreklerini otomatik olarak temizler.
* Browser Guard, güvenlik zaafı bulunan veya istismar edilen web sitelerinden sahte AV veya zararlı yazılım dosyalarını otomatik indirmeleri engeller.

Sürekli gerçek zamanlı IntelliGuard koruması casus yazılımlar, izleme çörekleri, şüpheli ActiveX objeleri, tarayıcı korsanları, keyloggerlar, Truva atları ve daha niceleri dahil olmak üzere, zararlı davranışları takip eder.

* IntelliGuard teknolojisi potansiyel tehditleri PCnize bulaşmadan önce durdurur.

Intelli-Scan, tehditleri hızla tespit edip temizlemek için patent bekleyen spider scanning teknolojisini kullanarak, aktif casus yazılım tehditlerini hızla avlayıp imha eder.

Online dünyanıza güvenle bağlanın

ThreatFire Davranış Zekası, yeni tehditleri geleneksel imza yöntemlerinden daha hızlı engelleyen bir teknolojiye sahiptir.

ThreatFireın patent bekleyen ActiveDefense teknolojisine dayalı Behavior Guard, yamayı eklediğiniz andan itibaren zararlı etkinlikleri doğru tespit edip engellemek için bilgisayar proseslerini akıllı yöntemlerle tarar ve analiz eder.

Smart Updates, online etkinliğinizde kesinti olmaksızın korunmaya devam etmenizi sağlayan sık ürün yükseltmelerini ve güncellemelerini sessizce kurarak otomatik güncellemeler sağlar, böylece en son zararlı yazılımlara karşı mücadele yeteneğinizi korursunuz.

24/7 Global Zararlı Yazılım Araştırma Merkezi, en son tehdit türlerini aralıksız değerlendirir ve siber suçlarla hızlı mücadele için yeni teknolojileri uygulayarak online ağınızın güvenli kalmasını sağlar.

Yavaşlamadan korunmaya devam edin

Kafa karıştırıcı özelliklerle yavaşlatmadan temel koruma sağlar.
Otomatik olarak korumayı optimize eden varsayılan ayarlarımızla kurun, ayarlayın ve unutun.
Daha küçük ilk indirme boyutu daha hızlı kurulum sağlar ve PCnizi çabucak korumaya başlar.
Durum Farkındalığı Modları, PCnizi nasıl kullandığınızı sezgisel olarak tespit eder ve performans üzerindeki etkiyi en aza indirmek ve kesintileri azaltmak için kendini ona göre ayarlar.

* Oyun Modu özelliği, oyun oynama, film veya sunum amacıyla PCnizi tam ekran moduna geçirdiğinizi otomatik olarak tespit eder ve kesintisiz bir deneyim sağlar.
* Güç Tasarruf Modu, yoğun güç tüketimi gerektiren işleri dizüstü bilgisayarınız fişe takılıncaya kadar erteler, bu da pil ömrünü uzatır.

PC performansını optimize etmek ve ihtiyaç duymadığınız özellikler olmaksızın, ihtiyaç duyduğunuz temel kapsamı elde etmek için daha fazla tarama kontrolü.

* Optimal PC performansı için atıl taramayı etkinsizleştirme yeteneği.
* IntelliGuard, tarihçe kayıtlarının her birisi için gelişmiş ayarlar ve daha fazlası

Spyware Doctor 28 dilde mevcuttur. Bu dillerden biri de Türkçe'dir.

Koruma Sağladığı Yazılımlar: Casus Yazılım, Reklam Yazılımı (Adware), Casus Truva Atları (Trojan), Keyloggerlar, Kimlik Hırsızlığı, Korsanlık, İzleme Tehditleri, Sahte Anti Casus Yazılımları, İstenmeyen Yazılımlar, Yemleme (Phishing), Popuplar ve Kötü Web Siteleri.
İndirme Linkleri


PC Tools Spyware Doctor v8.0.0.662

Wupload | FileServe | UpLoaded | UploadStation | FreakShare

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Kategori: Antivirus > Program indir

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 3 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Ocak 2013 11:07

yagcim

  • Üye Grubu: Üye
 
bu program full mu? crack veya serial içinde mevcut mu?


Cevap : Bu sitede aksi belirtilmediği sürece demo paylaşım yok.

<
  • 21 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
29 Ekim 2011 11:19

bartini

  • Üye Grubu: Üye
 
teşekkürler

<
  • 32 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
15 Eylül 2011 13:41

cameon78

  • Üye Grubu: Üye
 
Teşekkürler

Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)