WarezTurkey » Belgeseller » Kuş Bakışı Dünya (Earthflight) - 2011 Türkçe Altyazılı 720p Tek Link indir

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Kuş Bakışı Dünya (Earthflight) - 2011 Türkçe Altyazılı 720p Tek Link indir

Ekleyen: Supremacy - Tarih: 3-04-2014, 09:30

1
Kuş Bakışı Dünya (Earthflight) - 2011 Türkçe Altyazılı 720p Tek Link indir

Kuş Bakışı Dünya (Earthflight) - 2011 Türkçe Altyazılı 720p Tek Link indir


BBC yapımı 'Earthflight'ın her bölümü kuşlarla farklı bir kıtayı keşfe çıkıyor ve onların yolculuklarına dair dramatik bir anlatı sunuyor. Dünyayı olağanüstü bir uçuş perspektifinden gösterebilmek için en son teknolojiyi sofistike tekniklerle buluşturan çarpıcı bir serüven. Kuşların kanatlarında altı kıtada nefes kesen bir uçuşa katılın ve eşsiz doğa manzaralarına yukarıdan tanık olmaya hazır olun.

Avrupada, gri turnalar Camargueda dört nala koşan atlardan kaçışırken yaban kazları Londra üstünde yollarını kaybediyor. Güney Amerikada, akbaba ve parlak renkli Amerika papağanları dağlar ve yağmur ormanları boyunca yolculuk ediyor. Diğer bölümlerse Afrika, Asya ve Avustralyadan benzersiz manzaralar sunuyor. Kuzey Amerikada, kar kazları ve kel kartallar, Meksika Körfezinden Kanadaya kadar mücadele veriyor.

Dizi, çeşitli cihazlar ve yöntemler -yerleşik kameralar, pilotsuz hava araçları, hafif hava araçlarıyla yan yana uçmak için eğitilmiş kuşlar- sayesinde bizi gezegenin en inanılmaz manzaralarının üzerine çıkarıyor ve bir kuş gibi uçmanın neye benzediğini gözler önüne seriyor. Son olarak, altıncı bölüm bu nefes kesen dizinin nasıl yapıldığını ve kuşlarla yapım ekibi arasındaki yakın ilişkiyi gösteriyor.

Toplam 6. bölümden oluşmakta olup her bölüm tek link şeklindedir. Dilediğiniz bölümü indirebilirsiniz. Türkçe altyazı dosyaların içerisinde mevcuttur.

Belgesellerden Kareler





Kategori: Belgeseller

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
<
  • 0 Yorumu var
  • 0 Konusu var
  • Beğendim
  • 0
21 Şubat 2016 04:09

Adem Arslan

  • Üye Grubu: Ziyaretçi
 
Öncelikle Emeğinize Sağlık Teşekküler,
Dosyaya attığım, Bölüm ve Srt lerin isimlerini aynı yapmama, ayrıca video oynatırken srt yi üzerine sürüklememe rağmen Alt yazılar aktif olmadı.. Başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Selamlar...


Cevap: Video ve altyazının adı aynıysa Media Player bile otomatik olarak ekler normalde. Daha önce farklı bir yapılandırma yapmadıysanız ve K-Lite Mega Codec yüklediyseniz; sağ altta, saatin yanında yeşil bir OK göreceksiniz, ona sağ tıklarsanız altyazıyı göster/gizle ve dil seçeneklerini göreceksiniz..


Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)