WarezTurkey » Film indir » Türkçe Dublaj Filmler » Anaconda 1-2-3-4 Boxset Türkçe Dublaj Mp4

Sizinleyiz...
Windows 10 Tüm Sürümler indir
Adobe Cloud Tüm Sürümler indir
Windows 7 Tüm Sürümler Tek DVD
Warezturkey Güncel Duyuru
 
 
 

Anaconda 1-2-3-4 Boxset Türkçe Dublaj Mp4

Ekleyen: loquance - Tarih: 29-03-2015, 12:33

0
Anaconda 1-2-3-4 Boxset Türkçe Dublaj Mp4

Anaconda 1-2-3-4 Boxset Türkçe Dublaj Mp4
MOBİL CİHAZLARINIZDA FİLM KEYFİ



Film Adı: Anaconda 1-2-3-4
Orjinal Adı: Anaconda 1-2-3-4
Yapım yılı: 1997 - 2004 - 2008 - 2009
Tür: Aksiyon / Gerilim / Korku / Macera
Dil: Türkçe
Format: MP4
İmdb Sayfası: 1-2-3-4
İndirebiliceğiniz Siteler: Turbobit,Letitbit ve Ul.to Tek Link
Part Boyutları ve Part Sayısı: 1.44 GB Tek Link


Belgesel çekmek üzere Amazon nehrinde bulunan eski bir Kızılderili kabilesini bulmaya çalışan yönetmen Terri Flores (Jennifer Lopez), kameraman Danny Rich (Ice Cube) ve profesör Steven Cale (Eric Stoltz), yolda kalmış bir yılan avcısı olan Paul Sarone (Jon Voight) ile karşılaşırlar. Paul’un kabileyi bulma konusunda yardımı dokunacağını düşünen ekip, avcıya yardım etmeye karar verir. Yolculukları devam ederken zehirli bir arı tarafından sokulan Cale, bilincini yitirir. Profesörün bilincini yitirmesini fırsat bilen Paul Sarone ekibin ve teknenin yönetimini ele geçirir. Ekip belgesel çekmeye ara verip, Paul’ün hayatının amacına ulaşmasına yardım etmek zorunda kalır; yıllardır izini sürdüğü meşhur yeşil Anaconda’yı yakalamak.



Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde 1997 yapımı Anaconda’nın devamı olmasına rağmen ilk filmden hiçbir oyuncu yeni filmde yer almıyor. Yönetmenin de değiştiği Anaconda bambaşka bir görünüme bürünmüş. İlk filmde sadece yılanları ve onların dehşeti izlenmişti. Her ne kadar yeni filmde de anakondalar başrolde olsa da, yağmur ormanın gerçeği olan tüm diğer yaratıklar; timsahlar, kaplanlar, maymunlar ve örümcekler yaratılan korkuda bu sefer yerlerini almışlar.



David Hasselhoff’un acımasız bir yılan avcısını canlandırdığı, serinin bu en yeni ve gerilim dolu filminde, dev Anaconda’lar geri dönüyor. Gizli bir araştırma tesisinde, başarılı bir bilim adamı tarafından iki dev yılan üzerinde deneyler yapılmaktadır. Ancak deneyin finansörü (John Rhys-Davies), bilim adamını daha ileri gitmrsi konusunda zorlar ve yılanlar aç bir şekilde tesisten kaçar



Anaconda serisi 4.macerasıyla devam ediyor,serinin yeni bölümü daha kanlı ve daha vahşi diye tanıtılıyor .

İndirme Linkleri


Anaconda 1-2-3-4 Boxset Türkçe Dublaj Mp4

Letitbit Turbobit Ul.to

Rar Şifre : www.warezturkey.net


Etiketler: mp4

Kategori: Film indir > Türkçe Dublaj Filmler

Merhabalar, Sitemizi Ziyaretçi olarak görüntülemektesiniz.
Sitemize üye olmak zorunda değilsiniz ve üye olmanın ek bir avantajı yok. Linklerimizin büyük bir kısmı herkese açıktır. Hemen üst kısımda İndirme Linkleri altında linkleri görebilirsiniz. Eğer illa üye olmak isterseniz Üyelik formu için buraya tıklayın ve üyelik işlemini yapın.
Bilgi
Ziyaretçi grubunun yorum yapmasına izin verilmemektedir. (Yorum sistemi kapalı ve bunun için mail atmayınız.)